Přístup k nejnovějším zprávám o ochraně přírody zdarma!

Jako členové ČSO máte nyní možnost přihlásit se k bezplatnému odběru anglicky psaného elektronického časopisu The BirdLife Magazine. V každém čísle tohoto čtvrtletníku se dočtete o úžasné a někdy i nebezpečné práci v terénu, kterou partneři BirdLife vykonávají po celém světě.

Díky 115 národním partnerům časopis nabízí skutečně globální pohled na moderní problémy ochrany přírody, a to prostřednictvím neuvěřitelných příběhů z každodenního života žen a mužů, kteří své životy zasvětili ochraně ptáků a životního prostředí. Dozvíte se o snahách předcházet úmrtím albatrosů, již se uprostřed oceánu zachytávají na rybářské háky, jak výzkum chřástala Ayresova, nejvzácnějšího a nejplaššího známého vodního ptáka, pomáhá jeho záchraně před vyhynutím, či o tom, jak probíhá obnova přírodních oblastí Blízkého východu zpustošených válkou.

The BirdLife Magazine přináší:

exkluzivní články a úžasné fotografie,

inspirativní články od předních odborníků na ptáky a biodiverzitu,

nejnovější objevy a poznatky sítě výzkumníků BirdLife,

úchvatné snímky od známých fotografů divoké přírody,

informace o ochranářských projektech přímo z terénu,

podnětné debaty o nejžhavějších tématech ochrany přírody a životního prostředí,

upozornění na ohrožené ptáky a stanoviště, o které si nemůžeme dovolit přijít,

rozhovory se slavnými i neslavnými hrdiny ochrany přírody a ptáků.Pokud se chcete nejprve podívat na ukázkové číslo, některá jsou k dispozici online: magazine.birdlife.org.

Jako poděkování za vaši přízeň ČSO, partnerské organizace BirdLife, vám redakce čtvrtletníku zpřístupňuje The BirdLife Magazine v digitální podobě.

Přihlaste se k odběru časopisu The BirdLife Magazine.

Po kliknutí na odkaz vyplňte své jméno a e-mail. V kolonce BirdLife Partner of which you are a member *, uveďte: Czech Society for Ornithology (CSO). Pak ještě zaškrtněte, zda si přejete dostávat pouze magazín, nebo i pravidelný newsletter BirdLife. Po odškrtnutí souhlasu s uložením vaší e-mailové adresy v souladu se zásadami ochrany osobních údajů vám přijde e-mail od odesilatele BirdLife Team s předmětem Magazine Mailing: Please Confirm Subscription, v němž kliknete na potvrzovací odkaz (Yes, subscribe me to this list), potvrdíte, že nejste robot a pak už vám do schránky přijde uvítací e-mail s odkazem a heslem, pomocí nějž se dostanete k elektronické verzi posledního čísla The BirdLife Magazine. Nadále budete každé čtvrtletí dostávat odkaz a heslo k novému vydání.

Časopis je pro redakci Ptačího světa již dlouho velkou inspirací a vřele ho doporučujeme. Přejeme příjemné, zábavné i poučné čtení!